Піцабони

Для тіста:

Опара:

0,5л теплого молока

2ст .л. цукру.

2ст.л. борошна 

50г дріжджів мокрих

Все замішати і залишити щоб підійшло.

Тоді добавити 1ч.л солі 

200г олії

і борошно +-1 кг. Замісити, але щоб тісто було липке до рук, і залишити на пів години щоб хорошо підійшло . Тіста виходить дуже багато, якщо не плануєте пів дня простояти біля духовки, то робіть на пів порції. Для начинки все як на піцу , або що є в холодильнику все туди. Тут можна подивитись відео https://www.tiktok.com/t/ZM2dwYfA9/?t=1

Тісто розкачати у круг, туди начинку і скрутити. Нарізати і легенько рукою придавити. Викласти на деко і змастити боки збитим яйцем. Випікати при 180°С пів години. 

Смачного :blue_heart::yellow_heart:! 


Теги: пицабоны, рецепт пиццы

16 коментарів

  • samsanty 17 травня 2023, 22:43

    :stuck_out_tongue:

  • opium 17 травня 2023, 23:42

    :face_with_hand_over_mouth:

  • Iren_Irena 17 травня 2023, 23:49

    Ооо, як казала моя співробітниця : нема нема і - є :hugging: Гастрономічна екзекуція. Тільки подивлюся на ці вкусняшки Ваші і тортик, бо перейшла на овочеві супи і салати і рибу.

  • opium 18 травня 2023, 00:01

    В мене сьогодні син запитував, що за свято у нас:rofl:. Бо теж були салати , супи і щей городи.

  • Polina_Andreeva 18 травня 2023, 00:02

    Вот это Вы молодец!
    А я детям просто пиццу спекла

  • opium 18 травня 2023, 00:05

    У мене під кінець уже теж піца була, бо вже сил не було крутити те все. Я щось погарячкувала сьогодні , стільки тіста замісила.

  • Polina_Andreeva 18 травня 2023, 00:06

    @opium У меня пицца, крабовый салат и сырники))).

  • opium 18 травня 2023, 00:14

    @Polina_Andreeva Ого, то ви теж молодець.

  • Evgeniy 18 травня 2023, 06:40

    А підійдуть сухі дріжджі?

  • opium 18 травня 2023, 10:08

    Підійдуть. Тільки почитайте на на пачці , скільки їх потрібно сипати і на яку кількість муки. У мене в рецепті на 0.5кг борошна, 2ч.л сухих дріжджів потрібно.

  • Ta_ta 18 травня 2023, 10:14

    Я такі більше люблю з листкового тіста робити. Правда, вони більш калорійні виходять. Але і заморочок меньше.

  • SaBLe 18 травня 2023, 10:41

    А хорошо они пропекаются? А то я не решаюсь их делать из-за того, что свернутое тесто будет сыроватым.

  • Ta_ta 18 травня 2023, 10:43

    @SaBLe Чудово пропікаються. Якщо переживаєте за це, то просто зробіть їх меншими за розміром. На один укус.

  • SaBLe 18 травня 2023, 10:48

    @Ta_ta Спасибо! А то я елочку новогоднюю постоянно пеку, только уже не в форме ёлки, а просто прямоугольник, а эти улитки боялась печь

  • marrry 18 травня 2023, 11:31

    ну клас!!!! дяка! побіжу до Варуса за тістом, щоб самій не тейво.

  • opium 18 травня 2023, 12:01

    :heart:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу